Over ons

Pallas is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in (volks)gezondheid en zorg. Met ruim 20 jaar ervaring in onderzoek, advisering en projectmanagement zijn we een professionele en betrouwbare partner voor al uw vraagstukken op het terrein van volksgezondheid en gezondheidszorg. Sinds 2021 is Pallas onderdeel van P95.

Onze diensten lopen uiteen van systematisch literatuuronderzoek, verkenningsstudies, kwalitatief en kwantitatief onderzoek tot (onderzoek-)beleidsontwikkeling en projectmanagement. Tijdens een project kunt u van ons verwachten: duidelijke afspraken, creativiteit, een scherpe analyse, prettige communicatie en een op tijd geleverd helder eindproduct.

De onderzoekers van Pallas hebben een achtergrond in de gezondheidswetenschappen, bewegingswetenschappen, psychologie, voedingswetenschappen of veterinaire wetenschappen. We werken onder meer voor not-for-profit organisaties, universitaire medische centra, overheden, de industrie, beroepsverenigingen, zorgorganisaties en EU-organisaties.

Pallas heeft toonaangevende instellingen op het gebied van de (volks)gezondheid en gezondheidszorg als klanten, waaronder de European Food Safety Authority (EFSA), het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC), het Erasmus MC, de Gezondheidsraad, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het RIVM, het Trimbos Instituut, universiteiten/umc’s, ZonMw, Zorginstituut Nederland en grote farmaceutische bedrijven.

Deel dit artikel

Maak kennis met ons team

Wij zijn een team professionals. Leer ons kennen!

kom kennismaken ››

Maak kennis met onze expertise

'We zijn een excellente partner voor onderzoek en beleid in de volle breedte van volksgezondheid en zorg.'

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven