Is speciaal kweken van embryo’s voor onderzoek noodzakelijk?
Pallas voerde een verkennend onderzoek uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
Pallas heeft expertise in verschillende onderzoeksmethoden, waaronder systematisch literatuuronderzoek, secundair onderzoek (deskresearch), kwantitatief onderzoek en kwalitatief onderzoek. We kunnen deze vormen van onderzoek gecombineerd inzetten, waardoor we gebruikmaken van de voordelen van elk van deze onderzoektypen.
Een combinatie van onderzoekstechnieken kan geschikt zijn voor onder meer formuleren en toetsen van hypothesen, uitdiepen van mogelijke oorzaken of mechanismen die ten grondslag liggen aan kwantitatieve onderzoeksresultaten of beantwoorden van complexe vraagstukken.
De keuze voor de combinatie van methodes hangt onder meer af van het doel van het onderzoek en de vraagstellingen. Naast een combinatie van kwantitatief en kwalitatief onderzoek (mixed-methods) passen we bij Pallas frequent andere vormen van multimethode-onderzoek toe, zoals kwalitatief onderzoek in combinatie met systematisch literatuuronderzoek of deskresearch.
Door onze kennis van het ontwerpen (design) van onderzoek en de uitgebreide kennis van en ervaring met de verschillende onderzoekstechnieken kunnen we u adviseren over de aanpak van een onderzoek die tot de meest valide resultaten voor uw doel leidt. In overleg kan Pallas (een deel van) het onderzoek voor u uitvoeren.
Deel dit artikel
We denken graag met u mee.
Neem contact met ons op over de mogelijkheden via info@p-95.com
Pallas voerde een verkennend onderzoek uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
Pallas voerde in opdracht van het RIVM kwalitatief onderzoek gecombineerd met deskresearch uit naar de informatievoorziening van zorgverleners over reprotoxische stoffen op de werkplek.
Pallas identificeerde en analyseerde relevante documentatie uit beide landen en hield interviews met deskundigen die in België of Nederland betrokken zijn bij de implementatie en uitvoering van de IGR.
Pallas voerde een onderzoek uit naar outcome bias en hindsight bias.
De provincie Gelderland en het regionale gezondheidsbeleid van Rivierenland wilden de gemeenten Tiel en Geldermalsen een diagnostisch instrument ontwikkelen.
GGD GHOR Nederland vroeg Pallas een evaluatieonderzoek uit te voeren naar het effect van het bewustwordingsproject.
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer