Accreditatie van opleidingen

Pallas verzorgt het samenstellen van een uitgebreid document voor een verzoek tot accreditatie van opleidingen bij de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie), aan de hand van het toetsingskader.

Pallas verzorgde accreditatietrajecten voor onder andere:

  • Erasmus MC: de opleiding MSc Clinical Research
  • Leyden Academy: de post-initiële Master on Vitality and Ageing. 
  • NIHES - Netherlands Institute for Health Sciences: onder meer de opleidingen MSc Clinical Epidemiology en MSc Health Sciences.
  • De internationale accreditatie van de Europese Master-opleiding (met joint degree) Master of Science in Advanced Epidemiology in Clinical and Genetic Research (MADE), waarbij vier universiteiten in Duitsland, Italië, Nederland en Zwitserland gezamenlijk het studieprogramma samenstelden.

Pallas coördineert de bijdragen van alle wetenschappers/partners en faciliteert en verzorgt het samenstellen van het volledige accreditatiedossier voor een aanvragen bij de NVAO. Pallas kan bij heraccreditatie ook de evaluatie door docenten en alumni van een opleiding voor u uitvoeren.

Opdrachtgevers:

Onderzoeksscholen en –instituten

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven