Paramedische zorg in wijken en gemeenten

Pallas bracht in de gemeenten Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Zuidplas en in diverse wijken van Rotterdam de kenmerken en ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, leren en opgroeien, veiligheid en de gezondheid van inwoners in beeld. Deze gemeente- en wijkscans bieden handvatten voor invulling van beleid rond volksgezondheid en zorg in de gemeente en in nieuw te vormen samenwerkingsverbanden.

Naast demografische en sociaaleconomische kenmerken, leefstijl, gezondheid, leefomgeving en veiligheid is huidige en toekomstige zorgbehoefte, zorggebruik en zorgaanbod een belangrijk onderdeel van de scans. Pallas benadert hiervoor organisaties en instanties met relevante gegevens op gemeente- en/of wijkniveau, raadpleegt gegevensbronnen zoals rapportages, registraties, jaarcijfers, beleidsplannen en online-databases, eventueel aangevuld met interviews met medewerkers van betrokken partijen.

In de rapportages berichten we onder andere over de ontwikkeling van het eerstelijnsaanbod en de vraag naar fysiotherapeuten, oefentherapeuten, psychosociale zorg, diëtetiek en verloskundige zorg en het aanbod door tweedelijnsinstellingen van eerstelijnszorg, zoals voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. 

Opdrachtgever: 

Zorgimpuls

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven