Maak kennis met het team

hilde-vroling-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Hilde Vroling

Senior onderzoeker
Hilde studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in Epidemiologie. Sinds 2012 werkt ze bij Pallas. De expertise van Hilde ligt onder meer op het terrein van systematische literatuurreviews en kwantitatief onderzoek. Naast uitvoerend onderzoekswerk, houdt ze zich bezig met de dagelijkse begeleiding van junioronderzoekers en het uitwerken van projectvoorstellen.

vroling@pallashrc.com
caroline-van-den-ende-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Caroline van den Ende

Senior onderzoeker
Caroline is psycholoog en gezondheidswetenschapper en sinds 2010 werkzaam bij Pallas. Haar expertise ligt vooral op het gebied van systematisch literatuuronderzoek en kwalitatief onderzoek, waarin ze de laatste jaren ruime ervaring heeft opgedaan. Haar dagelijkse taken bestaan verder uit het begeleiden van junioronderzoekers en het opstellen van projectvoorstellen. Caroline hoopt bij Pallas te promoveren op onderzoek naar vragen rondom euthanasie.  

vandenende@pallashrc.com 
anouk-oordt-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Anouk Oordt-Speets

Projectleider 
Anouk studeerde Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting Bewegingswetenschappen) en behaalde een MSc in klinische epidemiologie. In 2006 promoveerde ze op haar onderzoek naar de klinische relevantie van longfoto’s en buikechografie in de huisartsenpraktijk. Ze werkt sinds 2006 bij Pallas, met verschillende aandachtsgebieden zoals systematisch literatuuronderzoek, richtlijnen, online-onderzoek en kwantitatieve analyses.

oordt@pallashrc.com
judith-van-den-bosch-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Judith van den Bosch

Directeur-eigenaar
Judith studeerde Biomedische Wetenschappen met als specialisatie epidemiologie. Ze promoveerde in 1998 op haar onderzoek naar de epidemiologische transitie in Nederland. Zij vervolgde haar universitaire werk met een onderzoek naar de kwaliteit van de perinatale zorg. Eind 1999 richtte zij Pallas op. Judith houdt zich voornamelijk bezig met het dagelijkse management van Pallas en het uitbouwen van de onderneming.

vandenbosch@pallashrc.com
jennifer-eeuwijk-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Jennifer Eeuwijk

Senior onderzoeker
Jennifer behaalde een MSc in Voeding en Gezondheid (specialisatie epidemiologie) en is sinds 2008 werkzaam bij Pallas. Haar expertise ligt vooral op het gebied van systematisch literatuuronderzoek (voeding en infectieziekten) en kwalitatief onderzoek en analyse, waarop ze ook junior onderzoekers en studenten begeleidt. Daarnaast begeleidde ze bij verschillende projecten ervaringsdeskundigen.

eeuwijk@pallashrc.com 
marleen-rossen-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Marleen Rossen

Office manager
Marleen is verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Marleen heeft al 15 jaar ervaring in ondersteunende functies, HR en facilitair management. Ze behaalde in 2018 aan het Schoevers College haar HBO diploma Office Management. Ze houdt van een opgeruimd kantoor en gaat in haar vrije tijd graag naar de Efteling. 

rossen@pallashrc.com
femke-van-kessel-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Femke van Kessel

Medior onderzoeker
Femke studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in epidemiologie. Ze is vanaf 2013 werkzaam bij Pallas, en heeft sindsdien een zeer ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van systematisch literatuuronderzoek. Daarnaast heeft zij binnen Pallas ervaring opgedaan met het organiseren van focusgroepen met internationale experts/professionals.

vankessel@pallashrc.com
marije-vonk-noordegraaf-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Marije Vonk Noordegraaf

Projectleider
Marije studeerde dierwetenschappen, promoveerde in de kwantitatieve veterinaire epidemiologie en was postdoc op het gebied van humane voeding en epidemiologie. Ze werkt sinds 2007 bij Pallas, met als belangrijkste aandachtsgebieden systematisch literatuuronderzoek, kwantitatief en kwalitatief onderzoek -op thema’s als voeding of infectieziekten- en gezondheids- en onderzoeksbeleid.

vonkn@pallashrc.com 
eveline-bunge-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Eveline Bunge

Projectleider
Eveline studeerde Voeding & Diëtetiek en Bewegingswetenschappen. In 2009 promoveerde ze op haar onderzoek naar de evaluatie van screening en behandeling van idiopathische scoliose. Ze is sinds 2008 verbonden aan Pallas met als aandachtsgebieden onder meer systematisch literatuuronderzoek, richtlijnontwikkeling en kwantitatieve analyses.

bunge@pallashrc.com
rosa-van-hoorn-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Rosa van Hoorn

Medior onderzoeker
Rosa studeerde Voeding & Diëtetiek, werkte als diëtist en behaalde een MSc in Gezondheidswetenschappen. Binnen Pallas houdt zij zich bezig met het uitvoeren van omvangrijk systematisch literatuuronderzoek en meta-analyses. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan met het uitvoeren van een risicoanalyse en het inhoudelijk organiseren van focusgroepen. Rosa is sinds 2016 verbonden aan Pallas.  

vanhoorn@pallashrc.com
lauren-mason-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Lauren Mason

Senior onderzoeker
Lauren studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in epidemiologie en infectieziekten. In 2019 promoveerde zij op onderzoek naar de ziekte van Lyme en het immuunsysteem. Lauren is werkzaam als senior onderzoeker bij Pallas, waar zij zich momenteel bezighoudt met de uitvoer van systematische literatuurreviews.

mason@pallashrc.com
babette-portretten-over-ons-team.png

Babette van Deursen

Junior onderzoeker
Babette behaalde een MSc in Gezondheidswetenschappen met een specialisatie in infectieziekten en publieke gezondheid. Binnen Pallas heeft ze gewerkt aan verschillende systematische literatuurreviews. Ook was ze betrokken bij data-analyse en focusgroepen. Babette werkt sinds oktober 2019 bij Pallas.

vandeursen@pallashrc.com
Nikki Vroom - Team

Nikki Vroom

Junior onderzoeker
Nikki studeerde Voeding & Diëtetiek en haalde aanvullend een MSc in Nutrition and Health met de specialisatie epidemiologie. Nikki werkt sinds oktober 2019 bij Pallas. Ze werkte aan verschillende systematische literatuurreviews. 

vroom@pallashrc.com

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven