Maak kennis met het team

hilde-vroling-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Hilde Vroling

Epidemioloog
Hilde studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in Epidemiologie. Sinds 2012 werkt ze bij Pallas. De expertise van Hilde ligt onder meer op het terrein van systematische literatuurreviews en kwalitatief onderzoek. Naast uitvoerend onderzoekswerk, houdt ze zich bezig met de dagelijkse begeleiding van haar collega-onderzoekers en het uitwerken van projectvoorstellen.

hilde.vroling@p-95.com
femke-van-kessel-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Femke van Kessel

Epidemioloog
Femke studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in epidemiologie. Ze is vanaf 2013 werkzaam bij Pallas, en heeft sindsdien een zeer ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van systematisch literatuuronderzoek in verschillende contexten. Ze voerde o.a. literatuuronderzoek uit in de context van health technology assessments en richtlijnontwikkeling. Daarnaast heeft zij binnen Pallas ervaring opgedaan met het organiseren van focusgroepen met internationale stakeholders.

femke.vankessel@p-95.com
lauren-mason-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Lauren Mason

Epidemioloog
Lauren studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in epidemiologie en infectieziekten. In 2019 promoveerde zij op onderzoek naar de ziekte van Lyme en het immuunsysteem. Lauren is werkzaam als senior onderzoeker bij Pallas, waar zij zich momenteel bezighoudt met de uitvoer van systematische literatuurreviews. Daarnaast begeleidt ze junior onderzoekers en schrijft mee aan projectvoorstellen.

lauren.mason@p-95c.com
judith-van-den-bosch-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Judith van den Bosch

Country Director
Judith studeerde Biomedische Wetenschappen met als specialisatie epidemiologie. Ze promoveerde in 1998 op haar onderzoek naar de epidemiologische transitie in Nederland. Zij vervolgde haar universitaire werk met een onderzoek naar de kwaliteit van de perinatale zorg. Eind 1999 richtte zij Pallas op en voerde een groot aantal projecten uit. Sinds januari 2022 is Judith Country Director en houdt zich voornamelijk bezig met het dagelijkse management van Pallas en het uitbouwen van de onderneming.

judith.vandenbosch@p-95.com
jennifer-eeuwijk-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Jennifer Eeuwijk

Epidemioloog
Jennifer behaalde een MSc in Voeding en Gezondheid (specialisatie epidemiologie) en is sinds 2008 werkzaam bij Pallas. Haar expertise ligt vooral op het gebied van systematisch literatuuronderzoek (voeding en infectieziekten) en kwalitatief onderzoek. Daarnaast begeleidde ze ervaringsdeskundigen, junior onderzoekers en studenten. Naast haar uitvoerende werk op projecten is ze ook verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem rondom de systematische literatuuronderzoeken binnen Pallas en P95.

jennifer.eeuwijk@p-95.com 
marleen-rossen-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Marleen Rossen

Office manager
Marleen heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende ondersteunende functies, HR en facilitair management. Ze behaalde in 2018 aan het Schoevers College haar HBO diploma Office Management. Marleen is verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Daarnaast voert ze een groot deel van de werkzaamheden rondom HR uit. Ze houdt van een opgeruimd kantoor en gaat in haar vrije tijd graag naar de Efteling. 

marleen.rossen@p-95.com
jelena-over-ons-team.png

Jelena Pavlovic

Epidemioloog
Jelena is a medical doctor who moved from Serbia to the Netherlands to pursue a master and doctorate in clinical epidemiology. Her expertise lies in quantitative analysis and cardiovascular epidemiology. She also worked in South Africa as a field epidemiologist on HIV/AIDS and TB projects. Since November 2021, she works at Pallas where she is currently conducting systematic literature reviews.

jelena.pavlovic@p-95.com
ivana-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Ivana Prokić

Epidemioloog
Ivana is a medical doctor from Serbia, with MSc and PhD degrees in genetic epidemiology, obtained at the Erasmus Medical Center in Rotterdam, the Netherlands. She is specialized in genetic epidemiology of chronic diseases, especially genomics, epigenetics and metabolomics and the integration of multiple omics data, large scale quantitative statistical analyses, data management, infectious disease surveillance, literature review and medical writing. Since January 2022, she works at Pallas where she is currently conducting systematic literature reviews.

ivana.prokic@p-95.com
petra-kobrunner-over-ons-team.png

Petra Köbrunner

Epidemioloog
Petra studeerde Voeding & Diëtetiek en behaalde aanvullend een MSc in Voedingswetenschappen. Petra werkt sinds februari 2021 bij Pallas als junior onderzoeker waar zij zich vooral bezig houdt met het uitvoeren van systematische literatuurreviews. 

petra.kobrunner@p-95.com
sanskruti-gaikwad-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Sanskruti Gaikwad

Epidemioloog
Sanskruti studied bachelor’s in dental surgery from India and obtained an additional MSc in Epidemiology in the Netherlands. Sanskruti has joined the team at Pallas in October 2021 as a junior researcher/Epidemiologist where she will mainly focus on conducting systematic literature reviews.

sanskruti.gaikwad@p-95.com
leonie-team-pallas.png

Leonie de Munter

Epidemioloog
Leonie studeerde gezondheidswetenschappen en behaalde een MSc in epidemiologie. Ze promoveerde in 2020 op haar onderzoek naar de evaluatie van kwaliteit van traumazorg en werkte als postdoc op het gebied van uitkomstevaluatie na trauma. Ze werkt sinds december 2021 bij Pallas aan verschillende literatuuronderzoeken.

leonie.demunter@p-95.com
nikki-vroom-pallas-health-research-and-consultancy.png

Nikki Vroom

Epidemioloog
Nikki studeerde Voeding & Diëtetiek en haalde aanvullend een MSc in Nutrition and Health met de specialisatie epidemiologie. Nikki werkt sinds oktober 2019 bij Pallas. Ze werkte aan verschillende systematische literatuurreviews en aan een kwaliteitstandaard over voeding en vocht in de zorg. Daarnaast heeft ze ervaring met de wetenschappelijke redactie van teksten en onderzoek volgens de Delphi-methode.

nikki.vroom@p-95.com

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven