Maak kennis met het team

hilde-vroling-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Hilde Vroling

Senior onderzoeker
Hilde studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in Epidemiologie. Sinds 2012 werkt ze bij Pallas. De expertise van Hilde ligt onder meer op het terrein van systematische literatuurreviews en kwantitatief onderzoek. Naast uitvoerend onderzoekswerk, houdt ze zich bezig met de dagelijkse begeleiding van junioronderzoekers en het uitwerken van projectvoorstellen.

vroling@pallashrc.com
caroline-van-den-ende-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Caroline van den Ende

Senior onderzoeker
Caroline is psycholoog en gezondheidswetenschapper en sinds 2010 werkzaam bij Pallas. Haar expertise ligt vooral op het gebied van systematisch literatuuronderzoek en kwalitatief onderzoek, waarin ze de laatste jaren ruime ervaring heeft opgedaan. Haar dagelijkse taken bestaan verder uit het begeleiden van junioronderzoekers en het opstellen van projectvoorstellen.

vandenende@pallashrc.com 
anouk-oordt-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Anouk Oordt-Speets

Projectleider 
Anouk studeerde Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting Bewegingswetenschappen) en behaalde een MSc in klinische epidemiologie. In 2006 promoveerde ze op haar onderzoek naar de klinische relevantie van longfoto’s en buikechografie in de huisartsenpraktijk. Ze werkt sinds 2006 bij Pallas, met verschillende aandachtsgebieden zoals systematisch literatuuronderzoek, richtlijnen, online-onderzoek en kwantitatieve analyses.

oordt@pallashrc.com
judith-van-den-bosch-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Judith van den Bosch

Directeur-eigenaar
Judith studeerde Biomedische Wetenschappen met als specialisatie epidemiologie. Ze promoveerde in 1998 op haar onderzoek naar de epidemiologische transitie in Nederland. Zij vervolgde haar universitaire werk met een onderzoek naar de kwaliteit van de perinatale zorg. Eind 1999 richtte zij Pallas op. Judith houdt zich voornamelijk bezig met het dagelijkse management van Pallas en het uitbouwen van de onderneming.

vandenbosch@pallashrc.com
dini-smilde-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Dini Smilde

Partner
Dini studeerde Biomedische Wetenschappen en werkt sinds 2002 bij Pallas. Ze was als projectleider bij een grote diversiteit aan projecten betrokken, onder andere voor Erasmus Universiteit Rotterdam, IGZ, IKNL, RIVM en zorgorganisaties. Samen met het Erasmus MC zette ze netwerk GENERO – ouderenzorg Zuidwest-Nederland op en is hiervan de coördinator. Ook heeft Dini vijf jaar ervaring als marketing- en communicatiespecialist.

smilde@pallashrc.com 
andrea-van-der-sloot-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Andrea van der Sloot

Office manager 
Andrea is opgeleid als directiesecretaresse en werkt sinds 2010 als secretaresse bij Pallas. Na de afronding van haar specialisatie officemanagement, is zij sinds januari 2017 onze office manager. 

vandersloot@pallashrc.com
femke-van-kessel-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Femke van Kessel

Junior onderzoeker
Femke studeerde Biomedische Wetenschappen en specialiseerde zich in epidemiologie. Ze is vanaf 2013 werkzaam bij Pallas, en heeft sindsdien een zeer ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van systematisch literatuuronderzoek. Daarnaast heeft zij binnen Pallas ervaring opgedaan met het organiseren van focusgroepen met internationale experts/professionals.

vankessel@pallashrc.com
marije-vonk-noordegraaf-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Marije Vonk Noordegraaf

Projectleider
Marije studeerde dierwetenschappen, promoveerde in de kwantitatieve veterinaire epidemiologie en was postdoc op het gebied van humane voeding en epidemiologie. Ze werkt sinds 2007 bij Pallas, met als belangrijkste aandachtsgebieden systematisch literatuuronderzoek, kwantitatief en kwalitatief onderzoek -op thema’s als voeding of infectieziekten- en gezondheids- en onderzoeksbeleid.

vonkn@pallashrc.com 
eveline-bunge-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Eveline Bunge

Projectleider
Eveline studeerde Voeding & diëtetiek en Bewegingswetenschappen. In 2009 promoveerde ze op haar onderzoek naar de evaluatie van screening en behandeling van idiopathische scoliose. Ze is sinds 2008 verbonden aan Pallas met als aandachtsgebieden onder meer systematisch literatuuronderzoek, richtlijnontwikkeling en kwantitatieve analyses.

bunge@pallashrc.com
jennifer-eeuwijk-portretten-pallas-health-research-and-consultancy.png

Jennifer Eeuwijk

Senior onderzoeker
Jennifer behaalde een MSc in Voeding en Gezondheid (specialisatie epidemiologie) en is sinds 2008 werkzaam bij Pallas. Haar expertise ligt vooral op het gebied van systematisch literatuuronderzoek (voeding en infectieziekten) en kwalitatief onderzoek en analyse, waarop ze ook junior onderzoekers begeleidt. Daarnaast heeft ze ervaring met de begeleiding van ervaringsdeskundigen en ondersteunt zij GENERO, het Netwerk Ouderenzorg Zuidwest-Nederland.

eeuwijk@pallashrc.com

 

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Groot Handelsgebouw 
Unit E7-169, ingang E, verdieping 7e 
Conradstraat 18 
3013 AP  Rotterdam

Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven