Nieuws

« Terug

Nieuwe vacature voor epidemioloog

Ben jij onze nieuwe epidemioloog-afbeelding.jpg10 sep

Ben je nieuwsgierig en houd je van variatie in je werk? Wil jij ook in een hecht team werken voor uiteenlopende en interessante internationale opdrachtgevers? Dan zoeken we jou als onze nieuwe epidemioloog!

Wie zijn we:
Pallas health research and consultancy is de plek voor onderzoek, advies en ondersteuning op het gebied van de biomedische wetenschappen, gezondheids­wetenschappen, epidemiologie, volksgezondheid en gezondheidszorg. Niet alleen de onderwerpen van onze projecten zijn erg afwisselend, maar we werken ook voor veel verschillende nationale en internationale opdrachtgevers. Bij Pallas werk je onder meer voor non-profit-organisaties, universitaire medische centra, overheden, de (farmaceutische) industrie, beroepsverenigingen, en zorgorganisaties. Een groot deel van ons werk bestaat uit systematische literatuurreviews ter verbetering van medische behandelingen. Daarnaast werken we ook aan kwalitatief onderzoek, richtlijnontwikkeling, data-analyses, en evaluatieonderzoek. Kijk op onze website voor een uitgebreide beschrijving van onze projecten en expertise (www.pallashrc.com)

Pallas is sinds dit jaar onderdeel van P95. P95 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler op het terrein van epidemiologie en farmacovigilantie. De farmaceutische industrie is een belangrijke opdrachtgever van P95, maar ook internationale instellingen zoals de WHO, en de Europese Commissie. (www.p-95.com)

Wat voor werk ga je doen:
Werken bij Pallas is afwisselend en uitdagend. Binnen Pallas kom je te werken op een of meerdere projecten. Binnen een compact team van epidemiologen werk je samen aan het beantwoorden van onderzoeksvragen van een externe opdrachtgever. Een groot deel van de tijd werk je zelfstandig aan een opdracht. Je verzamelt data en beoordeelt dit kritisch. Je hebt oog voor de details in de data, maar kunt vervolgens de grote lijnen en trends zien. Een van je belangrijkste taken is om grote hoeveelheden data duidelijk en begrijpelijk te presenteren in een rapport of een wetenschappelijke publicatie. Binnen je onderzoeksteam heb je dagelijkse contact om elkaar op de hoogte te houden, daarnaast heb je ook regelmatig overleg met de opdrachtgever over het verloop van de opdracht. Samen streven we ernaar het project binnen de afgesproken tijd af te ronden volgens de wensen van de opdrachtgever. Met je werk draag je bij aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Nederland en daarbuiten.

We zoeken een epidemioloog met:

  • afgeronde Master-opleiding in biomedische, gezondheids-, of voedingswetenschappen, of een vergelijkbare opleiding, met een specialisatie in epidemiologie
  • gedegen statistische kennis
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • flexibele en zelfstandige werkhouding
  • goede communicatieve vaardigheden
  • nieuwsgierig en kritisch karakter
  • ervaring met de programma’s van Office (Word, Excel, Powerpoint) en met een referentiemanager, zoals Endnote

Werkervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. In het team van ervaren epidemiologen leer je snel en krijg je dagelijks begeleiding. Het gaat om een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week, met kans op verlenging.

Waar werk je:
Pallas heeft een kantoor in Rotterdam, maar sinds de coronapandemie werken we voornamelijk vanuit huis. Houd er rekening mee dat dit de komende maanden nog (deels) kan blijven. We houden dagelijks digitaal contact binnen het projectteam en hebben wekelijks overleg met het gehele team. Thuiswerken vraagt om flexibiliteit en zelfstandigheid. Thuiswerken heeft voordelen. Je kunt bijvoorbeeld voor een groot deel je eigen werkuren en werkplek bepalen. Als de maatregelen rondom corona dat weer toelaten, hopen we elkaar ook weer op kantoor te kunnen ontmoeten .

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en je motivatie om bij Pallas te werken voor 7 oktober naar info@pallashrc.com
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Jennifer Eeuwijk (eeuwijk@pallashrc.com)

« Terug

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven