Nieuws

« Terug

Pallas health research and consultancy BV (Pallas), een Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in epidemiologisch en gezondheidswetenschappelijk onderzoek, is nu onderdeel van het Leuvense P95

logos klein.jpg13 apr

Judith van den Bosch, oprichter van Pallas: Samengaan met P95 is een logische stap in de verdere ontwikkeling van Pallas. Het type projecten en medewerkers van Pallas en P95 zijn zeer vergelijkbaar, maar de beide bedrijven vullen elkaar ook aan wat betreft de onderzoeksgebieden en klanten.  Door onderdeel uit te gaan maken van P95 verwacht ik mijn team meer mogelijkheden te kunnen bieden en in gezamenlijkheid met P95 onze slagkracht nu en in de toekomst verder te kunnen vergroten.

Thomas Verstraeten, CEO van P95: Dank zij onze uitgebreide expertise in de ontwikkeling en implementatie van vaccins, hebben we tijdens de Corona pandemie een sterke toename aan opdrachten en daarbij horende groei doorgemaakt. Om de steeds sneller groeiende markt van vaccinatie nog beter te kunnen ondersteunen zijn wij op zoek naar strategische partners. Pallas is een bedrijf met zeer vergelijkbare expertise en klanten als P95. Judith van den Bosch heeft met haar team een heel goed functionerend en winstgevend bedrijf uitgebouwd, dat heel dicht aanleunt bij de waarden van P95. Deze overname past dan ook perfect in onze groeistrategie.

Over P95

P95 werd opgericht in 2011 door de huidige CEO, Thomas Verstraeten, voormalig Vice President bij de vaccin afdeling van GSK  waar hij aan het hoofd stond van de farmacovigilantie en epidemiologie. Anno 2021 is P95 uitgegroeid tot een belangrijke speler op het internationaal toneel van de vaccin ontwikkeling en telt onder zijn klanten zowat alle grote vaccin producenten alsook internationale instellingen zoals de WHO, de Gates Foundation en de Europese Commissie. Met een team van epidemiologen, statistici en analisten voert P95 epidemiologische studies uit waarmee het zijn klanten helpt bij het uitstippelen van de ontwikkeling van nieuwe vaccins alsook het opvolgen van de effecten van vaccins op de markt. Ook aan de ontwikkeling van COVID-19 vaccins en het opvolgen van hun effectiviteit na goedkeuring levert P95 een belangrijke bijdrage.  (www.p-95.com)

Over Pallas

Pallas health research and consultancy BV werd in 1999 opgericht door Judith van den Bosch. Pallas is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de markt van contract research op het gebied van epidemiologie en gezondheidswetenschappelijk onderzoek. Pallas bestaat uit een team van 12 epidemiologen met expertise op verschillende ziektegebieden en onderzoeksmethoden. Pallas is gevestigd in Rotterdam, maar heeft een internationale klantenportefeuille met een grote diversiteit aan organisaties uit de gezondheidssector en farmaceutische industrie. Pallas heeft de afgelopen jaren met name faam verworven op het terrein van systematisch literatuuronderzoek in verschillende context, zoals klinisch richtlijnen of ten behoeve van geneesmiddelenontwikkeling. (www.pallas-healthresearch.com)

« Terug

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven