Nieuws

« Terug

Training Kwalitatieve Analyse – Veel lezen, heel veel lezen

Kwalitatieve analyse training24 feb

Dicht op de data zitten, niet oordelen, doen alsof je van de maan komt, en veel lezen, heel veel lezen. Tijdens de tweedaagse incompany-training Kwalitatieve Analyse, gegeven door Evers Research & Training (cursusleider Jeanine Evers), gingen we dieper in op verschillende aspecten van analyse bij kwalitatief onderzoek en de praktische invulling hiervan (o.a. met analysesoftware zoals Atlas.ti). Dat resulteerde in heel veel lezen en coderen van verschillende teksten.

Pallas heeft ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende soorten kwalitatief onderzoek bijvoorbeeld (diepte)interviews, focusgroepen, Delphi-onderzoek en vragenlijstonderzoek. Om onze kennis up-to-date te houden worden er met enige regelmaat cursussen en trainingen gevolgd. Deze training werd door het gehele Pallas-team gevolgd. We kijken er naar uit om onze opgefriste kennis direct toe te passen binnen een lopend onderzoek.

De keuze voor de juiste onderzoeksmethode en analyse is afhankelijk van het onderwerp, de populatie of situatie die onderzocht wordt. Bij elk project stellen we een passend analyseplan op voor de beantwoording van de onderzoeksvragen. Op onze website vind je een uitgebreide beschrijving van kwalitatieve onderzoeksmethoden en onze ervaring. https://www.pallas-healthresearch.com/expertise/kwalitatief-onderzoek

« Terug

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven