Ontwikkeling database voor literatuur over infectieziekte

Pallas ontwikkelde een gebruiksvriendelijke, uitgebreide en betrouwbare database met gegevens over de epidemiologie en ziektelast van een virale infectieziekte en ook over de vaccinatie en het gebruik van antivirale middelen bij deze ziekte.

De database (MS Access) bevat alle beschikbare gegevens van voldoende kwaliteit uit wetenschappelijke artikelen, aangevuld met betrouwbare data van landelijke websites. Het gaat om gegevens over gezonde en immuungecompromitteerde populaties in zestien landen wereldwijd. Uit de database kan de gebruiker zelf tabellen maken voor een groot aantal uitkomstmaten, bijvoorbeeld voor de incidentie van de ziekte per land, geslacht en leeftijdsgroep.

Voor het vullen van de database met de gegevens voerde Pallas verscheidene systematische literatuurreviews uit. In separate rapportages beschreven we de bij de reviews gehanteerde methoden en de resultaten.

Opdrachtgever:

Farmaceutische industrie, Europa

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven