Visiedocument Huisman Onderzoekscentrum Infectieziekten en Publieke Gezondheid

Het Huisman Onderzoekscentrum is een samenwerkingsverband voor onderzoek op het gebied van infectieziektebestrijding en volksgezondheid. Verschillende afdelingen van het Erasmus MC (Maatschappelijke Gezondheidszorg, Longziekten, Dermatologie/Venereologie, Virologie, Medische Microbiologie & Infectieziekten, Maag-, Darm- en Leverziekten, Interne Geneeskunde en Kindergeneeskunde) werken hierbij samen met GGD Rotterdam-Rijnmond.

Op basis van een wetenschappelijke onderbouwing en een vertaling van onderzoeksresultaten naar de praktijk ontwikkelt het centrum effectieve en kwalitatief goede interventies voor infectieziektebestrijding en past deze ook toe.

Pallas stelde een visiedocument op voor het Huisman onderzoekscentrum waarin we missie, visie, doelstellingen en de organisatie beschreven. Ook beschreven we een aantal concrete activiteiten die kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het onderzoekscentrum.

Opdrachtgever:

GGD Rotterdam-Rijnmond / Erasmus MC

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven