Evaluatie Gezonde School-producten

Gezonde School is een samenwerkingsverband van landelijke en regionale organisaties die in opdracht van het ministerie van VWS en onder regie van het Centrum Gezond Leven (RIVM) gezamenlijk het onderwijsveld bedienen met producten rondom Gezonde School.

Doel is scholen te ondersteunen bij het opstellen van integraal schoolgezondheidsbeleid en bij de uitvoer van effectieve gezondheidsbevorderende interventies. Het samenwerkingsverband werkte aan het opstellen van producten ter ondersteuning van GGD-professionals die scholen begeleiden Gezonde School te worden. Het gaat daarbij om een handleiding, aanbevolen interventies voor scholen en een vignet Gezonde School.

Pallas evalueerde via focusgroepen deze Gezonde School-producten. Concepten van deze producten legden we via focusgroepen voor aan medewerkers van GGD’en en basisscholen. We rapporteerden over de resultaten aan de opdrachtgever. Met de uitkomsten van deze focusgroepen kon het RIVM de producten zoveel mogelijk laten aansluiten bij de wensen en behoeften van de gebruikers.

Opdrachtgever:

RIVM – Centrum voor Gezond Leven

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven