Ambtelijk secretaris evaluatiecommissie Gezondheidsraad

De Gezondheidsraad is een onafhankelijke wetenschappelijke adviesraad die als taak heeft regering en parlement te adviseren op het gebied van volksgezondheid en gezondheidszorg. Elke vier jaar voert de Gezondheidsraad op basis van de Kaderwet adviescolleges een evaluatie naar het eigen functioneren uit. Een externe commissie van ervaren bestuurders met wetenschappelijke achtergrond en topadviseurs voert deze beleidsevaluatie uit.

Voor de evaluatie over de periode 2013-2016 vroeg de Gezondheidsraad Pallas als ambtelijk secretaris van de evaluatiecommissie op te treden. Pallas bereidde de commissievergaderingen voor, stelde mede de interviewvragen op, verzorgde de verslaglegging en analyse van de interviews, inventariseerde relevante documenten en analyseerde deze en stelde mede het evaluatierapport op. Verder ondersteunden we de evaluatiecommissie op organisatorisch vlak. De Gezondheidsraad heeft het evaluatierapport begin 2018 aangeboden aan de minister van VWS.

Evaluatie van de Gezondheidsraad Periode 2013 – 2016. Rapport van de externe evaluatiecommissie

Opdrachtgever:

Gezondheidsraad

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven