Heraccreditatie NIHES bij de KNAW

Voor heraccreditatie van het Netherlands Institute for Health Sciences (NIHES) bij de KNAW (Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen) stelde Pallas een uitgebreide zelfevaluatie op, ondersteunde de site-visit van de internationale wetenschappelijke commissie en schreef (mede) de aanvraag.

Het NIHES is een internationaal academisch onderzoeksinstituut. De 13 deelnemende afdelingen van Erasmus MC en daarbuiten werken samen en delen kennis op het gebied kwantitatieve medische en gezondheidszorgonderzoek.

De zelfevaluatie bevat informatie over het management, betrokken afdelingen, onderzoeksbeleid, financieringsbronnen, samenwerkingspartners, positionering (nationaal en internationaal), kwaliteit en wetenschappelijke relevantie en output, earning capacity, academische reputatie, maatschappelijke relevantie, viability, het Master- en PhD-programma, SWOT-analyse en de strategie voor de toekomst. Voor het schrijven van de zelfevaluatie deed Pallas onderzoek naar de beschikbare kwantitatieve en kwalitatieve data en analyseerde en beschreef deze.

Samenstellen uitgebreid zelfevaluatierapport, organiseren site-visit met buitenlandse referenten, opstellen aanvraag heraccreditatie, in samenwerking met bestuur NIHES en individuele wetenschappers.

Opdrachtgever:

Erasmus MC - Netherlands Institute of Health Sciences (NIHES)

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. We houden u een aantal maal per jaar op de hoogte van recente projecten en ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief ››

Social Media

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Contact

Millennium Tower
Unit 26.18 of 26.17
Weena 690
3012 CN Rotterdam


Door de huidige situatie met het coronavirus zijn we telefonisch slecht bereikbaar. Neem contact op per e-mail.
Telefoon +31 (0)10 447 44 49
E-mail info@pallashrc.com

Scroll naar boven